За хипоалергенните (HEMA-free) продукти Kiki London

  1. Притеснения относно алергии и чувствителност:

Основната причина да използвате хипоалергенни ( HEMA Free ) продукти е да се избегнат всякакви потенциални алергии или чувствителност към 2-хидроксиетил метакрилат (HEMA). Избирайки формула без HEMA, хората, които изпитват нежелани реакции към HEMA, могат да се насладят на гел маникюр без риск от кожни раздразнения или алергични реакции.

  1. Подобрена безопасност:

Приоритет на хипоалергенните продукти е безопасността за потребителите. С премахването на HEMA от формулата вероятността от алергичен контактен дерматит или други свързани кожни проблеми намалява значително. Това прави продуктите без HEMA по-безопасен вариант, особено за лица с известна чувствителност или такива, които предпочитат по-нежна формула.

  1. Комфорт и спокойствие:

 Използвайки гел лак с „HEMA Free“ формула, потребителите могат да се наслаждават на своя маникюр или педикюр с по-голям комфорт и спокойствие. Липсата на HEMA елиминира безпокойството от потенциални кожни реакции, позволявайки на хората да се отпуснат и да се насладят на дълготрайните резултати от гел лака без дискомфорт или притеснения.

  1. Подобрена достъпност:

Продуктите без HEMA разширяват достъпността на гел маникюра до по-широк кръг от хора. Тези потребители, които преди това не са могли да използват традиционни гел лакове поради HEMA алергии или чувствителност, сега могат  да се възползват от предимствата и разнообразието на гел лаковете.

  1. Качество и издръжливост:

Гел лаковете „HEMA Free” формула поддържат висококачествени стандарти. Тези формули използват алтернативни мономери и съставки, които осигуряват отлична адхезия и издръжливост, осигурявайки дълготраен маникюр или педикюр, който съперничи на традиционните гел лакове. С гел лак без HEMA потребителите могат да постигнат професионално изглеждащи резултати без компромис с ефективността или дълготрайността.

17.06.2023 г.