За Kiki London

Ние от Kiki London сме изключително горди да бъдем vegan-friendly и cruelty-free компания, без никакви продукти или съставки, произтичащи или тествани някога върху животни.

Kiki London се присъедини към програмата на PETA ‘Global Beauty Without Bunnies’ Program
Хората за етично отношение към животните (PETA) е най-голямата организация за правата на животните в света, с повече от 6,5 милиона членове и поддръжници.

Гел лак за нокти, базиран на качеството, контрола и съвременната мода. Това са задължителни изисквания за клиентите по целия свят и смело твърдим, че гел лакът за нокти на Kiki London е проектиран да обхване тези три изисквания, за да даде възможност за перфектно формулиран гел лак маникюр.

Висококачествен гел лак за нокти за минимум 14-21 дни безупречни нокти, с формула за лесно приложение, позволяваща контрол и избягване на предизвикателствата при нанасяне, както и нарастващ избор от 150 модерни цветове, базирани на търсенето разнообразие - всички, за да осигурят перфектния продукт за поддръжка на маникюр с гел лак за нокти и един вълнуващ финал.

ВСИЧКО ЗА КОМПАНИЯТА

Kiki London е създадена като съвременна и висококачествена марка гел за нокти, с нарастваща селекция от над 150 модерни цвята, гарантиращи, че вашият салон и избор на гел лак винаги са в унисон със съвременната мода.

Гел лаковете Kiki London са богати на цветове, лесни за употреба и осигуряват великолепен, блясък, както във Вашия салон, така и във Вашия дом.

Нашата марка, базирана в Обединеното кралство, продължава да се развива и е вече международно призната марка.

Ще се радваме да се присъедините към нашата вълнуваща общност.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Качеството е на първо място и Кики Лондон няма да направи компромис с това! Ние разбираме отговорността да осигурим продукт, който не само е лесен за прилагане, но оставя ноктите безупречни и здрави.

Също така ще ви насочим към салони, които използват нашите продукти, за да бъдете сигурни, че услугите и продуктите ще бъдат с най-високо качество.

Предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност – предлагаме 14-дневна политика за пълно връщане/възстановяване на средства, защото сме уверени в качеството на нашите продукти.

Имате проблеми? Моля, не се колебайте да се свържете с нашия приятелски екип, който ще работи усилено, за да ви помогне за всеки един възникнал въпрос.

 

Формула и производство

С фокус върху качеството и развитието на нашите формули и продуктови гами, Kiki London работи директно с 2 изследователски лаборатории, които са базирани в Обединеното кралство и САЩ, за да предложи на пазара уникални и одобрени от ЕС продукти.

Всички продукти са произведени в съответствие със строги спецификации от специализирани производители в тяхната област. Одобрените производители са базирани в: Обединеното кралство и Канада за: гел лакове, топ покрития, основи, кристали; Германия,Полша, Китай.

С глобалните възможности за научни изследвания и производство ние сме в състояние да гарантираме, че нашите продукти са винаги на склад в цяла Европа, Северна Америка и Азия.