Правила за покупка

Правила за покупка на стока

Продуктите, закупени чрез онлайн магазина https://kikilondon-bg.com/ се продават директно от "Лю Сто" ООД, със седалище в България, гр. София, п.к. 1750,  ж.к. Младост 1,бл.12,вх.4, ЕИК 206489496, данъчен номер и номер по ДДС BG206489496.

1. Правила за продажби 

1.1 Лю Сто OOД предлага продукти за нокти за продажба на „https://kikilondon-bg.com/“, като изключителен дистрибутор за България на BIO BEAUTY LTD и търговска марка KiKi London.
1.2 Лю Сто ООД си запазва правото да не обработва и изпълнява поръчки, които не отговарят на правилата за продажби на kikilondon-bg.com.

2. Как да направите поръчка през онлайн магазин.

2.1 За да направите поръчка за закупуване на един или повече продукти на kikilondon-bg.com, трябва да попълните формата за онлайн поръчка и да я изпратите по електронен път, следвайки инструкциите.
2.2 Заявката за поръчка съдържа информация за основните характеристики на всеки поръчан продукт и цената на съответната единица (включително всички приложими данъци и такси), вида на плащане, който можете да използвате, за закупуване на всеки продукт, доставни условия за закупените продукти, доставка и транспортни разходи. На уеб сайта можете да намерите препратки към условията и реда за връщане на закупени продукти, транспорт и разходи за доставка, както и подробности за продавача, пощенски и електронни адреси, също така крайният срок, в който търговецът обещава да достави стоката. Можете да намерите информация за реда и условията за упражняване на правото ви на отказ, процедурите и сроковете за връщане на покупката, информация за обстоятелствата, при които бихте загубили правото си да се откажете от споразумението, в съответствие със законите за защита на потребителите.
2.3 Поръчката се счита предадена, когато Лю Сто ООД получи електронна заявка за поръчка и информацията на поръчката е била потвърдена като правилна.
2.4 Предаването на заявката за поръчка представлява задължение за плащане на посочената сума. Формулярът за поръчка ще бъде запазен в нашата база данни за времето, необходимо за обработка на поръчката ви и както е предвидено по закон.
2.5 След като формата ви за поръчка бъде получена, Лю Сто ООД  ще обработи поръчката ви.
2.6 Лю Сто ООД  си запазва правото да не обработва поръчки, когато те са непълни или неточни, или продуктите вече не са на разположение (в наличност). В горните случаи, ние ще ви информираме по електронна поща, че споразумението не е изпълнено и че Лю Сто ООД не е извършил поръчката ви за покупка като посочи мотивите за това.

Ако продуктите, показани на kikilondon-bg.com не са на разположение по време на последното посещение на сайта или след като Лю Сто ООД  е получил вашата заявка за поръчка, Лю Сто ООД  ще ви информира за липсата на поръчаните продукти в рамките на два (2) работни дни, от деня в който Лю Сто ООД  е получил поръчката ви.
Ако заявката за поръчка е изпратена и цената е била платена за продукти, които вече не са на разположение, Лю Сто ООД  ще възстанови сумата, платена за тези продукти, без забавяне, а споразумението между страните ще се счита за прекратено.
2.7 С подаването на заявка за поръчка към Лю Сто ООД , вие безусловно приемате и се задължавате да спазвате разпоредбите на настоящите Правила за покупка. В случай, че не сте съгласни с някоя от разпоредбите на настоящите Правила, моля, не изпращайте заявка за поръчка за закупуване на продукти на kikilondon-bg.com.
2.8 Веднъж след като споразумението е влязло в сила, Търговецът ще ви изпрати потвърждение за получаване на заявката за покупка по електронна поща. С подаването на формуляр за поръчка, Вие се съгласявате и приемате настоящите Правила за покупка, както и допълнителни условия, съдържащите се на kikilondon-bg.com.
2.9  Всички закупени продукти са предназначени за използване в държавата, от която са поръчани. Ако сте решили да изнесете продуктите в друга страна, ще бъдете отговорни за спазването на закона за износ на страната, от която са закупени и закона за внос на страната, в която ги внасяте. Лю Сто ООД  не носи отговорност, ако вземете такова решение.

3. Гаранции и цени на продуктите


3.1 Основните характеристики и начин на използване на продуктите са показани и обяснени на https://kikilondon-bg.com/ на всяка страница на продукта.
3.2 Цените подлежат на промени. Проверете крайната цена на продажба, преди да изпратите заявка за поръчка.
3.3 Поръчки, направени на сайта от адреси, до които Лю Сто ООД не може да достави, се анулират автоматично.
3.4 В случай че решите да упражните правото си да върнете закупените продукти, kikilondon-bg.com има право да не приеме върнатите продукти или да не възстанови напълно платените суми за закупените продукти, които са били променени от първоначалния им вид или са повредени.

4. Начини на плащане

4.1 Плащането на стойността на продуктите и разходите за доставка, трябва да бъде направено с помощта на една от процедурите, посочени във заявката за поръчка. 

Избраните продукти могат да бъдат заплатени на доставчика чрез „наложен платеж” или чрез кредитна или дебитна карта (Paysera).

  • Наложен платеж 

При този вид плащане, плащането на цената се извършва в брой, на куриера, при получаване (доставяне) на поръчаната стока.

  • Кредитни и дебитни карти

Видове карти с които можете да платите: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro. За тази цел се използва директна връзка с терминал на Paysera.
Ако изберете начин на плащане чрез кредитна или дебитна карта или плащане по банков път, това означава автоматично, че давате изрично съгласие плащането на продуктите да бъде извършено авансово – преди доставката. Това действие не намалява по никакъв начин всички останали права, които притежавате, във връзка с покупката.

След като натиснете бутона "Завършване на поръчката" се отваря платежна страница на обслужващата ни платежна компания Paysera , където въвеждате данните на вашата карта (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя);

Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация;
При успешна трансакция, на екрана се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате;
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

  • Плащане по банков път : При избор на плащане по банка следва да преведете сумата на Вашата поръчка, като в основание за паричния превод записвате номера на поръчката си. Поръчката ви ще бъде обработена и изпратена веднага след получаване на извършения от Вас превод. Плащането се извършва по сметка :  Сметка/IBAN: BG69UBBS80021018025850, Банков код/BIC: UBBSBGSF, Титуляр: Лю Сто ООД, Банка: ОББ АД.
  • Плащане при взимане/получаване от офис. 
  • Валута

Потребителят следва да има предвид, че когато извършва плащания с карти валутата на плащане е BGN (лева).  

ВНИМАНИЕ: При плащане с карта е възможно да възникнат допълнителни такси от банката издател на картата.

ВНИМАНИЕ! При плащане с банкови карти банката може да наложи допълнителни изисквания към платеца.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

5. Промоционални кодове

5.1 Кодовете за отстъпка са персонализирани кодове, които ви позволяват да се възползвате от отстъпки при покупки на kikilondon-bg.com и не могат да се заменят с пари.

6. Отговорност

Информацията за съставките, използвани в продуктите на kikilondon-bg.com може да откриете в страницата на всеки продукт.

Разчитането на каквато и да е информация, предоставена от Сайта е единствено на Ваш собствен риск.

7. Закон

7.1 Настоящите Общи условия за продажба, се уреждат от българските закони.

9. Изменения и актуализации

Общите условия за продажба могат да бъдат изменяни, като промените биха се дължали на нови закони и разпоредби или по други причини. Новите Общи условия за продажба следва да бъдат ефективни, считано от датата на публикуването им на kikilondon-bg.com.

Актуализация 6.11.2022 г.