Лоялна програма Kiki London България

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЛОЯЛНА ПРОГРАМА KIKI LONDON

За Kiki London най- важните са нашите клиенти! Loyalty

И за да покажем колко важна е Вашата лоялност за нас, решихме да направим Програма Loyalty, с която да Ви възнаградим всеки път, когато отделите от времето си, за да ни посетите и направите поръчка! Всичко, което е необходимо е да имате профил в онлайн магазина на KiKi London Bulgaria (kikilondon-bg.com) и да го използвате при всяка покупка, а ние ще Ви даваме точки, които ще се преобразуват във ваучери с реални отстъпки!

Получавате 10 Kiki точки за всеки похарчен 1.00 BGN.

И това не е всичко!

Ще получите общо 250 точки при регистрация и завършване на профила, 100 Kiki точки при записване за нашия бюлетин, ще получавате по 200 Kiki точки всяка година на Вашия Рожден Ден...

Ако ни харесате във Facebоok https://www.facebook.com/KikiLondonBulgaria ще получите автоматично 100 Kiki точки, а ако споделите нашата страница, получавате още 100 Kiki точки. 

Помислили сме и за Instagram, където ще получите нови 100 Kiki точки, в случай че следвате @kikilondonbg.

Освен всичко изброено, създадохме програма "Препоръчай на приятел", която ще носи 250 точки на Вас и 500 точки на всеки препоръчан от Вас нов клиент. Необходимо е да копирате линка за препоръка и да го изпратите на Вашия приятел, който от своя страна да направи регистрация в нашия онлайн магазин KiKi London Bulgaria (kikilondon-bg.com) и да финализира първата си покупка!

Всичко, което е необходимо за да използвате натрупаните Kiki точки е  да кликнете върху Loyaltyи да изберете "Използвай Kiki точки", където според натрупаните точки, ще може да изберете стойността на ваучера за отстъпка.

Копирайте кода на ваучера и натиснете бутон "Изполвай ваучера". Отстъпката ще бъде начислена автоматично във Вашата количка с продукти.

Легенда за натрупани Kiki точки :

  • 400 Kiki точки = 2 BGN
  • 900 Kiki точки = 5 BGN
  • 1 000 Kiki точки = Ваучер за безплатна доставка
  • 1 700 Kiki точки = 10 BGN
  • 1 800 Kiki точки = безплатен продукт ( различен продукт всеки месец)
  • 3 200 Kiki точки = 20 BGN 
  • 6 500 Kiki точки = 50 BGN
  • 12 000 Kiki точки = 100 BGN

Точките могат да се използват от клиентите за плащане на бъдещи покупки. Разликата между стойността на поръчката и стойността платена чрез точки се заплаща през някои от другите опции ( наложен платеж, чрез кредитна/дебитна карта).

Ще разполагате с актуална информация за натрупаните точки и ваучери на страницата на личния Ви профил Loyaltyв KiKi London Bulgaria (kikilondon-bg.com). Kiki точки се начисляват след като Клиентът заплати поръчаните от него стоки ( статус на поръчката - платено).

Молим, имайте предвид, че веднъж активирана награда с отстъпка тя не може да бъде деактивирана или повторно използвана. Активирайте ваучери само, ако сте сигурни, че ще завършите поръчката! 

Ако върнете продукт, точките, натрупани с неговата покупка, ще бъдат премахнати от общия Ви брой точки. 

Ако имате нужда от информация или въпроси, може да ни пишете на e-mail адрес: info@kikilondon-bg.com или на лично съобщение на страниците ни във Facebook или Instagram.

Получените Kiki точки имат валидност 12 месеца, ако през този период не сте направили поръчка в онлайн магазина, те автоматично се зануляват, за което предварително ще бъдете уведомени чрез e-mail.

В случай на съмнения за измама относно получаването и използването на лоялни Kiki точки или манипулиране на лоялна програма, Kiki London Bulgaria си запазва правото да анулира едностранно всяко разпределение или използване на точки Kiki, без Клиентът да има право да предяви иск за обезщетение.

Политика за изтриване на лични данни - GDPR

Клиентът има възможност да се откаже от своето съгласие да участва в Лоялната програма по всяко време, както и от други услуги, предлагани от Kiki London Bulgaria, като във връзка с това Клиентът изпраща своето искане с имейл, на Info@kikilondonbg.com

Ако Клиентът не желае да получава бюлетини, предупреждения и/ или информация, предоставена за целите на маркетинга и рекламата с помощта на всякакъв вид средства за комуникация (електронни, по телефон и др.), той може да поиска СПИРАНЕ НА АБОНАМЕНТА като натисне съответния бутон, съдържащ се във всички имейл съобщения или като изпрати искане до info@kikilondon-bg.com.

Дата 24.07.2022 г.

Последна актуализация 24.08.2023

Политика за поверителност